سلام. لینک دانلودی که گذاشتین ظاهرا خرابه و فایلی رو نمیتونم دانلود کنم. اگه میشه لطفا واسم ایمیلش کنید. خواهشا بهش نیاز دارم. خیلی گشتم ولی نتونستم پیداش کنم تا اینکه رسیدم به سایتتون و دیدم اینجام نمیشه دان کرد. خیلی ممنون
پاسخ: سلام این فایل در سایت chessok.ir موجود است
آتوسا پورکاشیان به عنوان نایب قهرمانی شطرنج بانوان آسیا رسید
آتوسا پورکاشیان نایب قهرمان آسیا شد
احسان قائم مقامی دوازدهم
رقابت های شطرنج قهرمانی قاره آسیا در دو بخش آزاد [آقایان] و بانوان به میزبانی فدراسیون شطرنج امارات متحده عربی در شهر شارجه این کشور برگزار شد که در پایان "یو یانگی" چینی و "ایرنه خاریسما سوکندر" اندونزیایی عناوین قهرمانی را از آن خود کردند.
در بخش آقایان مسابقات که با حضور 64 شرکت کننده از 21 کشور برگزار شد، استاد بزرگ "یو یانگی" با کسب 7 امتیاز مقتدرانه به عنوان قهرمانی رسید. پس از استاد بزرگ جوان چینی، چهار استاد بزرگ با کسب 6.5 امتیاز مشترکاً در رده دوم قرار گرفتند که با احتساب امتیازشکنی، "باسکاران ادهیبان" استاد بزرگ جوان هند نایب قهرمان شد و "نی هوآ" استاد بزرگ با سابقه چینی، بالاتر از استادان بزرگ "رستم قاسمجانوف" (ازبکستان) و "ون یانگ" (چین) در مکان سوم قرار گرفت. "صالح سالم" استاد بزرگ جوان و برترین شطرنج باز کشور میزبان با کسب 6 امتیاز، ششم شد.
نمایی از نفرات برتر بخش آزاد مسابقات شطرنج قهرمانی قاره آسیا در سال 2014
حضور پنج قهرمان سابق آسیا یعنی "رستم قاسمجانوف" (قهرمان سابق فیده)، "کریشنان ساسیکیران"، "سوریا شخار گانگولی"، "نی هوآ" و "پریمرجان نگی"، بخش آقایان مسابقات امسال را جذاب تر از سال های گذشته کرده بود اما تمامی سوپر استادان بزرگ قاره آسیا یعنی "ویسواناتان آناند" (2785) از هند، "وانگ هائو" (2734) از چین، "وسلی سو" (2731) از فیلیپین، "پنتالا هریکریشنا" (2726) از هند، "دینگ لیرن" (2714) از چین، "وانگ یو" (2713) از چین، "لی کوآنگ لیم" (2712) از ویتنام و "لی چائو" (2711) از چین در این دوره از مسابقات غیبت داشتند.
در این بخش در میان نمایندگان کشورمان، استاد بزرگ "احسان قائم مقامی" (2556) بهترین عملکرد را به خود اختصاص داد و با کسب 5.5 امتیاز و عملکرد معادل درجه بین المللی 2659، ضمن 6 پله صعود نسبت به رده بندی آغازین، در مکان دوازدهم قرار گرفت. قهرمان حال حاضر کشورمان که سابقه کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا در سال 2003 را دارد در این دوره از مسابقات با نمایشی خوب و قابل قبول و عملکرد معادل درجه 2659 در نهایت به بهترین رتبه خود در سال های اخیر دست یافت که برایش 13 واحد افزایش درجه بین المللی به همراه داشت.
استاد بزرگ احسان قائم مقامی با کسب 5.5 امتیاز در مکان دوازدهم جدول رده بندی پایانی جای گرفت
وی که در این مسابقات با قرعه های دشواری مواجه شد تا دور ششم در حلقه صدرنشینان قرار داشت
عملکرد استاد بزرگ احسان قائم مقامی در دوره های اخیر مسابقات قهرمانی آسیا:
سال 2009 به میزبانی فیلیپین: رتبه پایانی ســــی و هفتم
قائم مقامی با درجه 2593 «بخت ششم قهرمانی» مسـابقات محسوب می شد
سال 2010 به میزبانی فیلیپین: رتبه پایانی نـــــــــــوزدهـم
قائم مقامی با درجه 2575 «بخت دوازدهم قهرمانی» مسابقات محسوب می شدسال 2011 به میزبانی ایران: رتبه پایانی ســــــــــــــی اُم
قائم مقامی با درجه 2606 «بخت دوازدهم قهرمانی» مسابقات محسوب می شدسال 2012 به میزبانی ویتنام: رتبه پایانی ســـــی و هفـتم
قائم مقامی با درجه 2579 «بخت دهم قهرمانی» مســــــابقات محسوب می شدسال 2013 به میزبانی فیلیپین: رتبه پایانی بیست و چهارم
قائم مقامی با درجه 2568 «بخت هفتم قهرمانی» مســــابقات محسوب می شدسال 2014 به میزبانی امارات: رتبه پایانی دوازدهـــــــــم
قائم مقامی با درجه 2556 «بخت هجدم قهرمانی» مســـابقات محسوب می شد"امیررضا پوررمضانعلی" استاد فیده جوان گیلانی با کسب 5 امتیاز، ضمن 9 واحد افزایش درجه بین المللی، بیست و ششم شد. "پویا ایدنی" استاد بین المللی نوجوانان خوزستانی که قهرمان حال حاضر 18 ساله های جهان است با کسب 4.5 امتیاز، ضمن 3.5 واحد کاهش درجه، در مکان سی و پنجم قرار گرفت و "پوریا درینی" استاد بزرگ کرمانی کشورمان در یکی از نامطلوب ترین عملکردهایش با کسب 3 امتیاز به کار خود پایان داد و در مکان پنجاه و ششم جدول رده بندی 64 نفره جای گرفت. "درینی" که یک دور مانده به پایان، از پیگیری مسابقات انصراف داد با 22 واحد کاهش درجه بین المللی مواجه شد.
استاد فیده امیررضا پوررمضانعلی در دور سوم در برابر "نی هوآ" نفر سوم مسابقات به تساوی رسید
ا
ا
استاد بین المللی پویا ایدنی با کسب 4.5 امتیاز و قرار گرفتن در مکان سی و پنجم به کار خود پایان داد
ا
ا
پیروزی در برابر "ساسیکیران" (2680) و "وی یی" (2629) از نتایج درخشان احسان در این مسابقات بود
این در حالی بود که وی طی سال های اخیر به ندرت در برابر استادان بزرگ 2600+ پیروز شده بوداما در بخش بانوان، پس از دو سال غیبت!!! ناباورانه و عجیب، بار دیگر شاهد حضور نمایندگان ارزنده کشورمان بودیم که استاد بزرگ "آتوسا پورکاشیان" (قهرمان 2010 آسیا) پس از "ایرنه خاریسما سوکندر" اندونزیایی (قهرمان 2012 آسیا)، بالاتر از "ژونقی تان" چینی، به مقام نایب قهرمانی رسید.
قهرمان حال حاضر بانوان کشورمان با کسب 6 امتیاز و عملکرد معادل درجه 2420، 16 واحد به درجه بین المللی اش افزود.
پس از دو سال!!! غیبت سوال برانگیز و نامیمون نمایندگان کشورمان در مسابقات قهرمانی بانوان آسیا
پورکاشیان در حالی به مقام نایب قهرمانی رسید که "محمدجعفر کامبوزیا" رییس فدراسیون شطرنج
سال گذشته در اظهارنظری بسیار عجیب و غیرحرفه ای گفته بود: "شطرنج بازان ایران با حضور نداشــتن
در مسابقه های قهرمانی آسیا چیز زیادی از دست ندادند. هیچ کدام از شطرنج بازهای ایران در مسابقه
های قهرمانی انفرادی قاره آسیا شانس قهرمانی ندارند بنابراین چیز زیادی از دست نداده اند." ایسنااستاد بزرگ بانوان "ساراسادات خادم" دیگر نماینده کشورمان در این بخش بود که در صورت پیروزی در دور آخر به مقام نایب قهرمانی می رسید اما باخت و کسب 5.5 امتیاز، ضمن 15 واحد افزایش درجه، در مکان پنجم قرار گرفت. "درسا درخشانی" استاد فیده بانوان تهرانی و قهرمان حال حاضر نوجوانان آسیا نیز با کسب 4 امتیاز، ضمن 9 واحد افزایش درجه، بیست و سوم شد.
در دور هشتم بخش بانوان مسابقات: ساراسادات خادم در برابر آتوسا پورکاشیان به پیروزی رسید
ا
ا
خادم در صورت پیروزی در دور آخر به مدال نقره و عنوان نایب قهرمانی می رسید اما باخت و پنجم شد
ا
ا
وی در مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان نیز در آخرین لحظات بود که عنوان قهرمانی را از دست داد
ا
ا
آتوسا پورکاشیان در رده بندی آغازین در مکان هشتم قرار داشت اما در نهایت در مکان دوم قرار گرفت
ا
ا
اگر خادم در دور آخر پیروز می شد خود مدال نقره می گرفت و پورکاشیان به مقام سوم می رسید
ا
ا
مدال نقره برای آتوسا: نمایی از نفرات برتر مسابقات شطرنج قهرمانی بانوان قاره آسیا در سال 2014
ا
ا
یو یانگی قهرمان آسیا در سال 2014 / حداقل در تصویر، کیفیت تندیس قهرمانی چنگی به دل نمی زند ...
ا
ا
در غیاب مدعیان: ایرنه خاریسما سوکندر اندونزیایی برای دومین بار قهرمان شطرنج بانوان آسیا شد
آتوسا پورکاشیان در سال 2010 یکی از حریفانی که در راه کسب عنوان قهرمانی بانوان قاره آسیا از
پیش روبرداشت همین "ایرنه خاریسما سوکندر" بود اما امسال در دور چهارم مسابقات به وی باختاز 10 نفر برتر بانوان شطرنج قاره آسیا تنها 1 نفر!!! [ژونقی تان] در این بخش از مسابقات حاضر بود و "هو یفان" (2629)، "هومپی کونرو" (2613)، "ژائو زو" (2538)، "جو ونجون" (2526)، "دروناولی هاریکا" (2503)، "روآن لوفی" (2503)، "هوآنگ کیان" (2494)، "ژو چن" (2461)، "شن یانگ" (2458)، "دینگ ییژین" (2448)، "کو گی" (2442)، "لی تینگجی" (2436) از غایبان بزرگ به شمار می رفتند.
گفتنی است در بخش بلیتس این دوره از رقابت ها که با زمان 3 دقیقه و 2 ثانیه پاداش برگزار گردید، "یو یانگی" چینی با کسب 7.5 امتیاز به عنوان قهرمانی رسید. "پنتالا هریکریشنا" از هند با کسب 7 امتیاز نایب قهرمان شد و استاد بزرگ "احسان قائم مقامی" با همین امتیاز به علت امتیازشکنی کمتر در مکان سوم قرار گرفت. در بخش بانوان استاد فیده بانوان "درسا درخشانی" بهترین رتبه نمایندگان کشورمان را با قرار گرفتن در رده دهم به خود اختصاص داد.
قائم مقامی در حالی در بلیتس در مکان سوم قرار گرفت که در برابر قهرمان مسابقات به پیروزی رسید
ا
بخش بلیتس: پوررمضانعلی در برابر رستم قاسمجانوف قهرمان سابق فیده و نخستین قهرمان تاریخ آسیاشایان ذکر است طبق آیین نامه مسابقات پنج نفر برتر بخش آقایان جواز حضور در مسابقات جام جهانی شطرنج 2015 را کسب نمودند و قهرمان بخش بانوان جواز حضور مستقیم در مسابقات قهرمانی بانوان جهان 2015 را کسب کرد.
رده بندی پایانی بخش آقایان
رده بندی پایانی بخش بانوان
رده بندی بلیتس آقایان - بانوان
سایت رسمی مسابقاتمنبع اچمز